Kozmetički studio "Skin" od 02. svibnja 2005. godine pruža usluge uljepšavanja ženama i muškarcima, ne samo sa Varaždinskog, već i prostora cijele regije. Trenutno je, uz vlasnicu salona - Vlatku Dania, zaposleno sedam kozmetičarki - Marija, Ivana, Sandra, Milena, Nives, Iva i Ema.

Kontinuirana nadopuna asortimana usluga koje se pružaju unutar prostorija kozmetičkog studija, najbolji je dokaz kako se mnogo pažnje posvećuje stručnom usavršavanju djelatnica, te je i jedan od važnijih razloga zbog kojih smo danas među najboljim salonima u regiji. Od klasičnih kozmetičkih usluga egipatske depilacije i depilacije voskom, manikure, pedikure, tretmana lica i tijela, pružamo vam i usluge ugradnje ekstenzija trepavica, permanentni make-up, japansko iscrtavanje obrva, primjene gel-lak metode, te bogati izbor aparativnih tretmana lica i tijela. Također, ponosno vam objavljujemo i kako smo od 11. mjeseca 2014 godine postali generalni zastupnik za ekskluzivni brand ekstenzija trepavica - Luxus Lashes, što znaći da će naše klijentice uživati u najkvalitetnijem materijalu koji trenutno postoji na našem tržištu!

Od nedavno je kozmetički studio nadopunjen novim wellness prostorom, potpuno odvojenim od ostatka studija kako biste postigli potpunu relaksaciju tijela i uravnoteženost duha za vrijeme njega i masaža. U svom radu koristimo samo preparate renomiranih kozmetičkih tvrtki kao što su Gatineau, dr. Temt, Afrodita, Bioline, Depileve, Epiladerm, BDR, Artdeco, Calgel i Juliana Nails.

Sve dodatne informacije potražite na našim internet stranicama ili facebook profilu.MILK&HONEY,
Hranjiva maska (250ml)

Maska s harmoničnim mirisom vanilije zbog sadržajnosti jedinstvenih prirodnih sastojaka djeluje kao čudotvorni „eliksir života i mladosti“. Sa snagom dodane matične mliječi, koja potiče oksigenaciju svih tkiva i neprocjenljiva je pri potpori cijelom imunološkom sistemu, a hranjiva maska potpomaže očuvanje vitalnosti i elastičnosti kože. Ista je već nakon prvog korištenja na pogled potpuno obnovljena i napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa.

Redovna cijena: 230,00kn

MILK&HONEY,
Maslac za tijelo (200g)

Njega s maslacem omogućava nezaboravnu opuštajuću masažu. Posebno je primjerena za izrazito suhu kožu, jer karite maslac sadrži visoku koncentraciju prirodnih masnih kiselina, koje korisno djeluju pri obnavljanju oštećenih stanica kože i smanjivanju pojave bora. Zbog izuzetnog mirisa, maslac budi i mazi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti.
Redovna cijena: 200,00kn

MILK&HONEY,
Peeling sa šećerom (200g)

Namijenjen je intenzivnom čišćenju kože, njezi suhe i jako suhe kože, glađenju i mekšanju kože te pripremi kože za daljnju njegu. Učinkovito otklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa i zahvaljujući dodanom karite maslacu i jojobinom ulju, koji sadrže visoku koncentraciju masnih kiselina i vitamina, pruža potpunu njegu. Koža će nakon upotrebe peelinga biti dobro očišćena, glatka, meka i odlično pripremljena za daljnju njegu.


Redovna cijena: 140,00kn