Manikura

- Potiskivanje i uređivanje kožica
- Oblikovanje noktiju
- Poliranje noktiju
- Lakiranje noktiju


Gel lak

- Trajni lak koji se suši u UV lampi
- Postojanost od 14-21 dan

Geliranje noktiju

- Na prirodnu dužinu noktiju
- Produživanje noktiju na šablone
- Pogledajte galeriju klikom na sliku


CALGEL - lijepi, prirodni i zdravi nokti!

Calgel gelovi razvijeni davne 1981.g. zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, postali su najuspješniji i najkompletniji soak off gel (ili kako ga još nazivaju trajnim lakom) na tržištu.

Lijepi, prirodni i zdravi nokti dugi niz godina glavne su odrednice Calgel-a.

Jedino Calgel nudi kompletan sistem bez rašpanja bilo da radite gel na prirodne nokte, ekstenzije ili tipse, a sve to s više od 130 prekrasnih boja.
MILK&HONEY,
Hranjiva maska (250ml)

Maska s harmoničnim mirisom vanilije zbog sadržajnosti jedinstvenih prirodnih sastojaka djeluje kao čudotvorni „eliksir života i mladosti“. Sa snagom dodane matične mliječi, koja potiče oksigenaciju svih tkiva i neprocjenljiva je pri potpori cijelom imunološkom sistemu, a hranjiva maska potpomaže očuvanje vitalnosti i elastičnosti kože. Ista je već nakon prvog korištenja na pogled potpuno obnovljena i napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa.

Redovna cijena: 230,00kn

MILK&HONEY,
Maslac za tijelo (200g)

Njega s maslacem omogućava nezaboravnu opuštajuću masažu. Posebno je primjerena za izrazito suhu kožu, jer karite maslac sadrži visoku koncentraciju prirodnih masnih kiselina, koje korisno djeluju pri obnavljanju oštećenih stanica kože i smanjivanju pojave bora. Zbog izuzetnog mirisa, maslac budi i mazi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti.
Redovna cijena: 200,00kn

MILK&HONEY,
Peeling sa šećerom (200g)

Namijenjen je intenzivnom čišćenju kože, njezi suhe i jako suhe kože, glađenju i mekšanju kože te pripremi kože za daljnju njegu. Učinkovito otklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa i zahvaljujući dodanom karite maslacu i jojobinom ulju, koji sadrže visoku koncentraciju masnih kiselina i vitamina, pruža potpunu njegu. Koža će nakon upotrebe peelinga biti dobro očišćena, glatka, meka i odlično pripremljena za daljnju njegu.


Redovna cijena: 140,00kn