LuxusLashes - najkvalitetnije ekstenzije trepavica na tržištu!

        San svake žene duge su i guste trepavice. Uz redovitu mjesečnu njegu ovaj san postaje stvarnost. Ugrađuje se otprilike 60 do 80 trepavica po jednom oku, sistem je lijepljenja jedne trepavice umjetne na jednu vašu, prirodnu. Radi takve precizne i detaljne ugradnje krajnji je izgled izrazito prirodan bez naznaka prijelaza prirodnog na umjetno. Na kraju tretmana trepavice se premazuju specijalnim fiksatorom za bolju i dulju izdržljivost. Ekstenzije su otporne na apsolutno sve vanjske uvjete tako da nećete biti lišeni, ukoliko vam je želja, čak ni podvodnih aktivnosti.Na izbor imate trepavice raznih duljina, oblika i boja, te ukrašenih cirkonima ili šljokicama u svim bojama. Također, od nedavno je moguće odabrati između sintetičkih i svilenih ekstenzija. Osnovna razlika u odnosu na sintetičke trepavice je ta da su svilene puno laganije za nošenje tj. manje opterećuju vašu prirodnu trepavicu, te spajaju nespojivo, PRIRODNIJI ALI I IZRAŽAJNIJI POGLED. S obzirom da su izrađene od svile, trepavice su također sjajnije, ali i intenzivnijih boja.
Klikom na link pogledajte galeriju..

        Zbog prirodne regeneracije vaših trepavica nužna je mjesečna nadopuna ekstenzija. Trajanje: prva ugradnja punog paketa ekstenzija je 2h, dok je za pola paketa dostatno sat vremena. Preporučljivo je svaka četiri tjedna odraditi nadopunu od sat vremena.
        Ekstenzije trepavica uzbudljiva su i nova usluga za deblje, duže i prirodno bogatije trepavice koje pružaju:

Prirodni izgled - toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da više neće biti nužno koristiti uvijače za trepavice. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicama.

Prirodni osjećaj - kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodne.

Prirodno nošenje - savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, odlaziti u saunu ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.

        FOCONYES - najnovija profesionalna tehnika za savršen volumen, razvijena zajedno s posebno mekanim i tankim ekstenzijama , za jedinstveni volumen, nevjerojatnu dužinu i savršeni oblik u dimenzijama koje još nitko nije uspio postići. I sve to uz potpuno prirodan izgled i osjećaj na oko, čime su postavljeni potpuno novi standardi u svijetu ekstenzija trepavica.

        Za razliku od klasične metode ugradnje ekstenzija, kod koje se na svaku prirodnu trepavicu lijepi jedna ekstenzija - kod FoconYes tehnologije lijepe se tri do šest izuzetno mekanih i laganih ekstenzija na jednu vašu trepavicu.


MILK&HONEY,
Hranjiva maska (250ml)

Maska s harmoničnim mirisom vanilije zbog sadržajnosti jedinstvenih prirodnih sastojaka djeluje kao čudotvorni „eliksir života i mladosti“. Sa snagom dodane matične mliječi, koja potiče oksigenaciju svih tkiva i neprocjenljiva je pri potpori cijelom imunološkom sistemu, a hranjiva maska potpomaže očuvanje vitalnosti i elastičnosti kože. Ista je već nakon prvog korištenja na pogled potpuno obnovljena i napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa.

Redovna cijena: 230,00kn

MILK&HONEY,
Maslac za tijelo (200g)

Njega s maslacem omogućava nezaboravnu opuštajuću masažu. Posebno je primjerena za izrazito suhu kožu, jer karite maslac sadrži visoku koncentraciju prirodnih masnih kiselina, koje korisno djeluju pri obnavljanju oštećenih stanica kože i smanjivanju pojave bora. Zbog izuzetnog mirisa, maslac budi i mazi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti.
Redovna cijena: 200,00kn

MILK&HONEY,
Peeling sa šećerom (200g)

Namijenjen je intenzivnom čišćenju kože, njezi suhe i jako suhe kože, glađenju i mekšanju kože te pripremi kože za daljnju njegu. Učinkovito otklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa i zahvaljujući dodanom karite maslacu i jojobinom ulju, koji sadrže visoku koncentraciju masnih kiselina i vitamina, pruža potpunu njegu. Koža će nakon upotrebe peelinga biti dobro očišćena, glatka, meka i odlično pripremljena za daljnju njegu.


Redovna cijena: 140,00kn